BДобрі
Вершки 10% ультрапастеризовані Яготинські т/п 500г
Товар має кэшбек

Вершки 10% ультрапастеризовані Яготинські т/п 500г

Barcodes: 4823005205425, 4823005205432

Pricing in

Увійдіть в аккаунт, щоб подивитись ціни.

Log in
navigate_before navigate_next

MAUDAU

60 грн
Buy
22.04.2025 *

Епіцентр (онлайн)

78.3 грн
Buy
22.04.2025 *

Сільпо ОНЛАЙН

78.49 грн
Buy
22.04.2025 *

* - date and place of monitoring

** - price may vary depending on the store's address

Country where the barcode is registered

Україна

Production address

вул. Коцюбинського, 6, смт. Згурівка, Згурівський р-н, Київська обл., Україна, 07600

Ingredients:
  • Вершки з коров'ячого молока
Nutri-Score:
AGood BGood CGood DGood EGood
E additives zero risk

E additives absent

Energy value normal
0 | 116 kcal 800
Protein normal
0 | 2.8 g 8
Nutrition Facts:

per 100 g

per 500 g*

% Daily Value

Energy value

486 kJ/ 116 kcal

2320 кДж/ 580 kcal

29%

Total Fats

10 г

50 г

84%

Total Carbohydrate

3.7 г

18.5 g

8%

Protein

2.8 г

14 г

16%

* - weight per item, serving size or package of the product

Відгуки про Вершки 10% ультрапастеризовані Яготинські т/п 500г

Немає відгуків
Додати відгук про Вершки 10% ультрапастеризовані Яготинські т/п 500г
Увійдіть до свого облікового запису, щоб додати відгук.

+5

-1

4

0

Вершки 10% ультрапастеризовані Яготинські т/п 500г: ідеальні для кулінарних шедеврів

Ніжний смак, вершкова текстура

Вершки 10% ультрапастеризовані Яготинські т/п 500г - це продукт, який здивує вас своїм вишуканим смаком і ніжністю. Вони виготовлені з натурального коров'ячого молока, що пройшло ретельну ультрапастеризацію, яка зберігає всі корисні речовини та забезпечує тривалий термін зберігання.

Завдяки своїй універсальності, вершки 10% Яготинські стануть незамінним інгредієнтом для ваших кулінарних експериментів. Їх можна використовувати для приготування:

Переваги вершків 10% Яготинські:

Секрети використання вершків Яготинські:

Домашній рецепт: вершковий суп з грибами

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Гриби помийте, наріжте скибочками.
  2. Цибулю дрібно наріжте, часник подрібніть.
  3. У каструлі з товстим дном розтопіть вершкове масло.
  4. Обсмажте на ньому цибулю та часник до золотистого кольору.
  5. Додайте гриби та тушкуйте до готовності.
  6. Всипте борошно, перемішайте.
  7. Влийте бульйон, доведіть до кипіння.
  8. Зменшіть вогонь, додайте вершки, сіль та перець.
  9. Варіть суп ще 5 хвилин.
  10. Перед подачею посипте зеленню.

Вершки 10% ультрапастеризовані Яготинські т/п 500г - це продукт, який стане незамінним помічником на вашій кухні. Їх ніжний смак та вершкова текстура зроблять ваші страви ще смачнішими та вишуканішими. Експериментуйте, творіть кулінарні шедеври та насолоджуйтесь смачними результатами!