DНизькі
Вершки 10% ультрапастеризовані Бурьонка т/п 500г
Товар має кэшбек

Вершки 10% ультрапастеризовані Бурьонка т/п 500г

Barcodes: 4820003482568, 4820003482599

Pricing in

Увійдіть в аккаунт, щоб подивитись ціни.

Log in
navigate_before navigate_next

MAUDAU

54 грн
Buy
21.04.2025 *

Фора

Попудренка ул, 9-Г
24.12.2024 *

Епіцентр

вул. Братиславська, 11
74.2 грн
(ціна в магазині)
74.2 грн
(онлайн)
Buy
04.01.2025 *

VARUS

вул. Миколи Бажана, 10А
63.4 грн
04.01.2025 *

Сільпо

вул. Басейна, 6
26.12.2024 *

Ашан

вулиця Здолбунівська, 17
61.9 грн
04.01.2025 *

АТБ

бул. Лесі Українки, буд. 5
24.12.2024 *

* - date and place of monitoring

** - price may vary depending on the store's address

Country where the barcode is registered

Україна

Production address

вул. Коцюбинського, буд.1, м. Іллінці, Іллінецький р-н., Вінницька обл., Україна, 22700

Ingredients:
  • Вершки з коров'ячого молока
Nutri-Score:
ALow BLow CLow DLow ELow
E additives zero risk

E additives absent

Energy value normal
0 | 118 kcal 800
Sugar normal
0 | 4 g 45
Sodium normal
0 | 0.1 g 0.9
Nutrition Facts:

per 100 g

per 500 g*

% Daily Value

Energy value

494 kJ/ 118 kcal

2360 кДж/ 590 kcal

30%

Total Fats

10 г

50 г

84%

Saturated Fat

7 г

35 г

140%

Total Carbohydrate

4 г

20 g

8%

Sugars

4 g

20 g

40%

Sodium

0.1 г

0.5 г

10%

Protein

3 г

15 г

17%

* - weight per item, serving size or package of the product

Відгуки про Вершки 10% ультрапастеризовані Бурьонка т/п 500г

Немає відгуків
Додати відгук про Вершки 10% ультрапастеризовані Бурьонка т/п 500г
Увійдіть до свого облікового запису, щоб додати відгук.

+2

0

2

1

Вершки 10% ультрапастеризовані Бурьонка т/п 500г: Справжній смак вершкового блаженства

Вершки 10% ультрапастеризовані Бурьонка т/п 500г - це продукт, створений для справжніх цінителів вершкового смаку. Виготовлені з високоякісного коров'ячого молока, ці вершки мають ніжний, м'який смак та ідеальну консистенцію.

Особливості продукту:

Способи застосування:

Рецепти:

Вершковий суп з грибами:

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Гриби наріжте тонкими скибочками. Цибулю та часник дрібно наріжте.
  2. У каструлі розтопіть вершкове масло та обсмажте цибулю та часник до прозорості.
  3. Додайте гриби та обсмажуйте до золотистого кольору.
  4. Всипте борошно та обсмажуйте протягом 1 хвилини.
  5. Влийте бульйон та доведіть до кипіння.
  6. Зменшіть вогонь та варіть протягом 15 хвилин.
  7. Влийте вершки Бурьонка 10%, посоліть, поперчіть та доведіть до кипіння.
  8. Зніміть суп з вогню та дайте настоятися протягом 10 хвилин.
  9. Подавайте суп гарячим, прикрасивши зеленню.

Вершковий мус з ягодами:

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Вершки збийте з цукром та ванільним цукром до стійких піків.
  2. Додайте ягоди та акуратно перемішайте.
  3. Розкладіть мус по креманках та поставте в холодильник на 2 години.
  4. Подавайте мус охолодженим.

Вершки 10% ультрапастеризовані Бурьонка т/п 500г: справжній вершковий смак у кожній краплі!